uprzejmie informuję iz w tym wątku posty nie wnoszące nic do tematu poruszanego w newsach Celestynów - nasze miejsce - i nie dotyczące dyskusji nad rozwiązaniami dla gminy będą bezlitośnie kasowane. _________________ Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden,
który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi - Albert Einstein
2. CCI - o tym już pisałam, więc tylko wspomnę: polecam lekturę regulaminu Organizacyjnego UG (ze zmianami - tekstu jednolitego na www. darmo szukać), a dowiecie się wszystkiego o CCI, na przykład, że go nie ma ) _________________ AMR
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 7:53 am Temat postu:
Pomysły Mal jak najbardziej słuszne, ale wydaje mi się, że w odniesieniu do naszego grajdoła są one nie do zrealizowania. Nie sądzę, abyśmy doczekali takich czasów, że wszyscy władni do podjęcia takich decyzji zgodzą się na takie rozwiązania. W mniejszym lub większym stopniu zawsze ktoś będzie próbował manipulować.
Wydaje mi się, że w obecna Celestynka jest nie do uratowania.
Jedyne co może jej pomóc to silna i rzetelna konkurencja. Najlepiej w postaci 2 - 3 niezależnych tytułów, aby uniknąć tzw. nawalanki.
Odrębną kwestią w takiej sytuacji jest kwestia finansowania takiego czasopisma jak Celestynka. _________________ Hausbranntweinhersteller